De nieuwe AVA of ALV: Trends & Ontwikkelingen

Précédent
29-Jan-2019 CET
Online webinar

Velen van u zijn al jaren betrokken bij de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering of algemene ledenvergadering van uw organisatie. Een verplicht en ‘traditioneel’ moment om in contact te komen met uw aandeelhouders of leden. Toch is er niks traditioneels aan de manier waarop een AVA of ALV momenteel kan worden georganiseerd: denk aan virtuele aanwezigheid van een RvC of RvB lid, Pre voting mogelijkheden, self check-in en kiosk voting tot en met een hybride stemproces (live voting in de zaal en via internet).

Tijdens dit live webinar waarbij Johan Scholten (Computershare), Frank Schoonhoven (Lumi), Réne Simmers (NFGD) en Olaf Lawerman (Company Webcast, a Euronext Company) onder leiding van Anneke Hoijtink (Euronext) met elkaar in gesprek gaan, zullen de volgende onderwerpen de revue passeren:

  • De hybride vergadering: trends & de laatste ontwikkelingen
  • AVA of ALV innovaties zoals virtuele aanwezigheid lid RvC/RvB, messaging & branding
  • 1 vaste locatie voor uw AVA of ALV
  • Webcast facts & trends voor de AVA

Het webinar zal dinsdag 29 januari om 14.30 uur plaatsvinden en ongeveer 60 minuten duren. Deelname is kosteloos nadat u zich heeft aangemeld.

Mocht u onverhoopt niet live kunnen deelnemen, meld u zich dan wel aan. U ontvangt dan achteraf de link naar de on demand uitzending.

Aanmelden